homepage
rieten production process accessoires workshops
prijslijst over ons reactie's contact links
 


"JuraReeds heeft in oktober 2008, zes rieten voor mij ontworpen. Hun aanpak is zeer verfijnd en persoonlijk. Ze hebben met hun high-tech machines zes rieten precies naar mijn wens gemaakt. Ieder riet was zeer goed en klaar om op concerten bespeeld te worden. Ik wens hun project veel succes toe."
- Julien Hervé
Principal Clarinet Rotterdams Philharmonisch Orkest"Ik was reeds een klant van Frans Jurjaanz. Sinds Frans Jurjaanz en Oscar Ramspek hun krachten gebundeld hebben in JuraReeds is de kwaliteit van de rieten alleen maar toegenomen. Een uitkomst voor iedere klarinettist die hoge eisen aan rieten stelt!"
- Romke-Jan Wymenga
Basklarinettist/klarinettist ; Rotterdams Philharmonisch Orkest"Veelzijdige, goed uitgebalanceerde rieten. De rieten hebben in de hoogte en laagte een mooie heldere, maar warme klank, zowel in het forte als het piano. De rieten bieden je bovendien het plezierige gevoel vrijuit te kunnen spelen!"
- Nienke Zijlstra
Klarinettiste bij de Koninklijke Militaire Kapel 'Johan Willem Friso'"Als klarinettiste vind ik het ontzettend belangrijk dat je rieten goed zijn. Ik speel op Wurlitzer klarinetten en ik speelde eerder op White Master rieten, sinds maart 2008 ben ik op JURA rieten gaan spelen. De meeste rieten zijn al helemaal op mijn "maat" gemaakt en ik was over alle ontvangen rieten tevreden. Ik vind het fijn om nu niet meer zoveel tijd in het uitzoeken en aanpassen van rieten te hoeven steken."
- Linda Schellingerhout
Klarinettiste NSO (Nederlands Studenten Orkest); concertmeester NJHO (Nederlands Jeugd Harmonie Orkest)"Frans en Oscar, mijn oprechte dank voor de uitstekende, speciaal voor mij ontworpen rieten.
Het werken met jullie was, mede door jullie expertise, professionaliteit en persoonlijke aandacht, een waar genoegen."
Eli Eban
Principal Clarinet, Indianapolis Chamber Orchestra
Professor, Jacobs School of Music, Indiana University, Bloomington

www.elieban.com


 


 

e-mail JURA REEDS